Voor alle geplande optredens kun je kijken op de nieuws pagina – GIGS DIT JAAR

Informatie over boekingen
Sister Moon speelt met heel veel plezier op grote en kleine feesten. Al die jaren van optredens, concerten op podia en muzikale gast zijn op huwelijken, personeelsfeesten, nieuwjaarsborrels en jaarfeesten van disputen en sportverenigingen hebben ons de overtuiging gegeven dat iedere opdrachtgever uniek is en dat het daarom belangrijk is eerst goed met hen te overleggen welke wensen zij hebben, wat wij te bieden hebben als band en welk prijskaartje daarbij past.

Zo kunnen we in een semi-akoestische bezetting verschijnen of met de complete Electric Band. Of draait DJ Ali da Don tussen onze sets sfeerverhogende plaatjes en springt hij af en toe op het podium voor een rap. Worden we al dan niet vergezeld van een geluids- en lichttechnicus. Wilt u alleen gospels voor uw huwelijksplechtigheid of wilt u een speciale tekst op een bestaande melodie geschreven voor uw bedrijf? Wij kunnen het u bieden.

Hebben onze soundbites en onze website u overtuigd en overweegt u ons te boeken, dan kunt u voor een periode van maximaal 21 dagen een optie op een datum nemen.

Meer weten? Vul ons contactformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Klik hier voor meer informatie over:
- ons repertoire
- onze optredens
- minimale benodigdheden voor een geslaagd optreden…
- betalingen