Jessica van Oeveren
Combineert haar warme jazzstem en swingende timing in een zeer persoonlijke stijl, waardoor de boodschap direct bij het publiek overkomt en zij een bron van inspiratie is voor haar ‘sisters’. Ze zong achtergrondkoortjes bij Gloria Gaynor, Big John Russell en het Nationaal Songfestival, kwam als leadvocaliste met Jazz Connection op festivals van Noorwegen tot Singapore en maakte deel uit van de succesvolle coverband DizzCover. Zij is tevens oprichter van Sister Moon.


Mireille Lemaire
Komt uit een muzikale familie en beschikt van nature over een volle soulstem waarmee zij enorm kan uithalen én ontroeren. Zij heeft al een rijk bandverleden en deed veel achtergrondkoortjes bij soulbands. Bijzonder is ook dat zij traditionele Molukse muziek zingt in de familiegroep Satu Ikatan Tali.

Carrie Kok
Is vocaliste bij The Duchess of Swing en heeft aan zoveel bands haar zingende medewerking gegeven dat het hier te ver gaat om allemaal op te noemen. Zij deed in het verleden mee aan veel jazz concoursen en won er heel wat. Haar stem is temidden van haar sisters als een ruwe diamant, die fel schittert en veel energie uitstraalt. Inmiddels te zien en te beluisteren op haar eigen website www.carriekok.com

Sister Moon - The Sisters