jan201009

Zij combineert haar warme jazzstem en swingende timing in een zeer persoonlijke stijl, waardoor de boodschap direct bij het publiek overkomt en zij een bron van inspiratie is voor haar ‘sisters’. Ze studeerde muziektherapie aan de Hogeschool van Utrecht en beoefent dat vak in de psychiatrie en gehandicaptenzorg. Ze zong achtergrondkoortjes bij Gloria Gaynor, Big John Russell en het  Nationaal Songfestival, kwam als leadvocaliste met Jazz Connection op festivals van Noorwegen tot Singapore en maakte deel uit van de succesvolle coverband DizzCover. Zij is tevens oprichter van Sister Moon.

Her favorites:
She really loves to work out in the fitness with the Sister Moon repertoire on the MP3-player. When the weather is sunny she runs through fields and forest close to her home. At dinner she likes to listen to the subtle sweet voice of Chet Baker and she’s a big fan of Bobby McFerrin’s “Freedom is a voice”. When their daughter was just a baby Jessica practiced her singing technique with lullabies to make the little one go to sleep.