nov200910

Hij is onze altijd goedgeklede gitaargod die met zijn enorme uithoudingsvermogen, muzikaliteit en verassende stijl van spelen er altijd vol voor gaat en speelt om het publiek te vermaken van jong tot oud. Jeroen is door deze vele goede eigenschappen een veel gevraagd en gewaardeerd muzikant.
Hij is o.a. wekelijks in de Efteling te bewonderen op zijn contrabas samen met andere musici. Hij studeerde aan het Conservatorium in Den Haag en ontving samen met de andere musici van de Swingmates een Edison voor hun album “Fascinating Rhythm”. Hij is een subtiele begeleider die het mooiste uit een melodielijn kan halen en speelde met grote namen zoals Frits Landesbergen, Rudi Smith en Scott Hamilton.

His Favorites:
He loves to cook anything that swims or flies. His wife adores him for it as does his little daughter. Likes to be alone in tranquility by the lakeside with his fishing rod. Has a passion for the Dutch writer/cartoonist Marten Toonder while listening to any Mozart symphony, “Still Warm” by John Scofield, “Gaucho” by Steely Dan and whatever Miles Davis album is at hand.

Jeroen Koning