nov200910

1967 was een goed jaar, zeggen ze…. Het orgel had al vroeg de aandacht van de kleine kleuter maar de opgroeiende jongen werd modern toetsenist en dus werden het al snel keyboards en synthesizers. Hij studeerde aan het Conservatorium in Rotterdam en ontwikkelde zich tot een flexibele invaller en uitstekend begeleider voor vocalisten. Van Gospel tot heavier stuff; Ger always delivers!
Hij is al meer dan 30 jaar actief in bands en op podia. Dan nog houdt hij energie over en besteedt hij die als piano/keyboardleraar en is hij eigenaar van een klein reclamebureau. In Sister Moon vond hij uiteindelijk zijn muzikale honk!

His favorites:
He has an energetic personality and will not easily be caught doing nothing. His work is his mantra and that comes in very handy ‘cause there’s always work to do in our band. His ears are wide-open to all Prince albums and he enjoys a good glass of wine with his lovely wife or a ride in the Cabrio Mini Cooper.
www.dhco.nl/dhco/Home.html

Ger de Haan