jan201010

Werd geboren als theaterdier, studeerde aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam en zette later haar theatrale kwaliteiten in zowel als commerciëel manager als leading lady bij all female bigband The Duchess of Swing. Zij geeft aan zoveel bands haar zingende medewerking dat het hier te ver gaat om allemaal op te noemen en deed in het verleden mee aan veel jazzconcoursen en won er heel wat. Haar stem is te midden van haar sisters als een ruwe diamant, die fel schittert en veel energie uitstraalt.

Her favorites:
She really loves people; likes to take care of them and support them. You can make her very happy with surprise dinners and she thrives on unexpected situations; she has a great talent for improvisation. Her musical taste is widespread over the decades of popular and jazz music.
www.carriekok.com