nov200910

Waar je deze jonge vrouw ook ziet, meestal is zij vergezeld van haar altsaxofoon. Zij studeerde naast communicatiewetenschappen tevens aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Naomi brengt de liefde voor saxofoon over op haar publiek tijdens elk optreden en leidt jamsessies in het Hijgend Hert in Breda en is net als Jeroen wekelijks als muzikant te bewonderen in de Efteling.
Ze timmert ook als bandleider van het Naomi Adriaansz Quintet aan de weg en blaast hippe improvisaties in danceband Mr.Pink: finalist bij de Clash of the Coverbands 2010.

Her favorites:

Being in motion constantly! She loves to visit music concerts and watch other musicians play. But her ultimate happiness lies in the chances being on stage with them! She was influenced by Dave Brubeck, Candy Dulfer. After a performance she socializes with her friends & family and likes to eat a big vegetarian T-bone steak & a beer without alcohol. She keeps order in the house, that’s for sure.
www.myspace.com/nadriaansz

Naomi Adriaansz