jan201008

Deze 30-er komt uit een muzikale familie en beschikt van nature over een volle soulstem waarmee zij enorm kan uithalen én ontroeren. Zij heeft al een rijk bandverleden en deed veel achtergrondkoortjes bij soulbands. Bijzonder is ook dat zij traditionele Molukse muziek zingt in de familiegroep Satu Ikatan Tali. Zij heeft veruit de meest lenige stembanden van de ‘sisters’ in onze band; zou het feit dat zij in de 80-er jaren Nederlands Turnkampioene was er iets mee te maken kunnen hebben? Voor een flikflak is helaas op de meeste podia niet voldoende ruimte.

Her favorites:
Watching her kids doing complicated stuff in the gym and then – when the teacher doesn’t look – tries it herself once more. Mireille keeps track of new trends in make-up and dressing styles to prevent her ‘sisters’ from wearing something on stage that is so 2009!
www.sit-muziekband.nl

Mireille Lemaire