nov200905

Ali Tuharea a.k.a. DJ Ali da Don is de freestyle rapper en plaatjesdraaier bij Sister Moon omdat ‘the party’ door moet kunnen gaan, ook als de band even wat gaat drinken. Ali is sterk beïnvloed door 80-ties radio-DJ Ferry Maat en diens toenmalige Soulshow op donderdagavonden. Ali’s werk kenmerkt zich door een buitengewoon goed gevoel voor wat het publiek nodig heeft om in een hogere sfeer te komen. Zonder hem zou iedere break maar saai zijn.

His favorites:
True familyman and a great lover of halal and spicy food from the Indonesian Archipel. Paradiso, Amsterdam is his favorite place to be and he admires the band Azymood and female singer Beyoncé. When he’s home watching soccer games on TV you can’t expect him to sit quiet on the couch. It takes a lot of potatoe chips to fill up all the energy he spends on cheering great players as Lionel Messi.

DJ Ali da Don