jan201012

In het licht van de nieuwe maan werd in 2007 een stralend vocaal gezelschap geboren; Sister Moon, 3 echte vrouwen die met hun voeten in de klei maar met hun hoofd in de wolken het publiek jazzy en groovy tunes geven. En deze sisters worden vergezeld door een uitstekende Electric Band en DJ Ali da Don.
[..]

jan201010

Werd geboren als theaterdier, studeerde aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam en zette later haar theatrale kwaliteiten in zowel als commerciëel manager als leading lady bij all female bigband The Duchess of Swing. Zij geeft aan zoveel bands haar zingende medewerking dat het hier te ver gaat om allemaal op te noemen en deed in het verleden mee aan veel jazzconcoursen en won er heel wat. Haar stem is te midden van haar sisters als een ruwe diamant, die fel schittert en veel energie uitstraalt.

[..]

jan201009

Zij combineert haar warme jazzstem en swingende timing in een zeer persoonlijke stijl, waardoor de boodschap direct bij het publiek overkomt en zij een bron van inspiratie is voor haar ‘sisters’. Ze studeerde muziektherapie aan de Hogeschool van Utrecht en beoefent dat vak in de psychiatrie en gehandicaptenzorg. Ze zong achtergrondkoortjes bij Gloria Gaynor, Big John Russell en het  Nationaal Songfestival, kwam als leadvocaliste met Jazz Connection op festivals van Noorwegen tot Singapore en maakte deel uit van de succesvolle coverband DizzCover. Zij is tevens oprichter van Sister Moon.

[..]

1234nextPage 1 of 4