nov200910

Hij is onze altijd goedgeklede gitaargod die met zijn enorme uithoudingsvermogen, muzikaliteit en verassende stijl van spelen er altijd vol voor gaat en speelt om het publiek te vermaken van jong tot oud. Jeroen is door deze vele goede eigenschappen een veel gevraagd en gewaardeerd muzikant.
Hij is o.a. wekelijks in de Efteling te bewonderen op zijn contrabas samen met andere musici. Hij studeerde aan het Conservatorium in Den Haag en ontving samen met de andere musici van de Swingmates een Edison voor hun album “Fascinating Rhythm”. Hij is een subtiele begeleider die het mooiste uit een melodielijn kan halen en speelde met grote namen zoals Frits Landesbergen, Rudi Smith en Scott Hamilton.

[..]

nov200910

Een begenadigd maar bescheiden musicus die zijn eigen stijl ontwikkelde op contrabas en elektrisch basgitaar. Hij legt wekelijks tientallen kilometers af op de fiets en houdt het tempo van zijn eigen drukke muzikale speelschema zodoende makkelijk bij. Iedereen wil hem gewoon hebben!

[..]

nov200910

1967 was een goed jaar, zeggen ze…. Het orgel had al vroeg de aandacht van de kleine kleuter maar de opgroeiende jongen werd modern toetsenist en dus werden het al snel keyboards en synthesizers. Hij studeerde aan het Conservatorium in Rotterdam en ontwikkelde zich tot een flexibele invaller en uitstekend begeleider voor vocalisten. Van Gospel tot heavier stuff; Ger always delivers!
Hij is al meer dan 30 jaar actief in bands en op podia. Dan nog houdt hij energie over en besteedt hij die als piano/keyboardleraar en is hij eigenaar van een klein reclamebureau. In Sister Moon vond hij uiteindelijk zijn muzikale honk!

[..]

12nextPage 1 of 2