jan201010

Werd geboren als theaterdier, studeerde aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam en zette later haar theatrale kwaliteiten in zowel als commerciëel manager als leading lady bij all female bigband The Duchess of Swing. Zij geeft aan zoveel bands haar zingende medewerking dat het hier te ver gaat om allemaal op te noemen en deed in het verleden mee aan veel jazzconcoursen en won er heel wat. Haar stem is te midden van haar sisters als een ruwe diamant, die fel schittert en veel energie uitstraalt.

[..]

jan201009

Zij combineert haar warme jazzstem en swingende timing in een zeer persoonlijke stijl, waardoor de boodschap direct bij het publiek overkomt en zij een bron van inspiratie is voor haar ‘sisters’. Ze studeerde muziektherapie aan de Hogeschool van Utrecht en beoefent dat vak in de psychiatrie en gehandicaptenzorg. Ze zong achtergrondkoortjes bij Gloria Gaynor, Big John Russell en het  Nationaal Songfestival, kwam als leadvocaliste met Jazz Connection op festivals van Noorwegen tot Singapore en maakte deel uit van de succesvolle coverband DizzCover. Zij is tevens oprichter van Sister Moon.

[..]

jan201008

Deze 30-er komt uit een muzikale familie en beschikt van nature over een volle soulstem waarmee zij enorm kan uithalen én ontroeren. Zij heeft al een rijk bandverleden en deed veel achtergrondkoortjes bij soulbands. Bijzonder is ook dat zij traditionele Molukse muziek zingt in de familiegroep Satu Ikatan Tali. Zij heeft veruit de meest lenige stembanden van de ‘sisters’ in onze band; zou het feit dat zij in de 80-er jaren Nederlands Turnkampioene was er iets mee te maken kunnen hebben? Voor een flikflak is helaas op de meeste podia niet voldoende ruimte.

[..]