dec201017

Deze avond treden we samen met een heleboel andere Bredase musici, vocalisten en een dichter in een avondvullend programma belangeloos op om geld in te zamelen voor het inloophuis voor kankerpatiënten in Breda. Uiteraard, hoe kan het anders, zullen vele bekende en minder bekende kerstnummers in oude en nieuwe jasjes gestoken worden! Binnenkort volgt nadere informatie.

Locatie: Poppodium Mezz, Keizerstraat, Breda.

Flyer Kerstmezz

dec201012

Een akoestisch concert van Sister Moon met o.a. Jeroen Koning op gitaar en Jan van der Lugt op basgitaar in de donkere dagen voor Kerstmis. Een optreden om warm van te worden met songs in het teken van liefde en vriendschap op een unieke locatie… de Schuilkerk op de Langendijk in Gorinchem. Een knus kerkje met een fantastische akoestiek waar versterking overbodig is.

Organisator John de Looij spant zich ieder jaar weer in om bijzondere musici en sfeervolle acts naar het Schuilkerkje te halen. Zoals altijd bedraagt de toegang € 15,00 en dat bedrag komt geheel ten goede aan de artiesten. Ons concert begint op zondag 12 december om 14.30 uur; de zaal is open om 14.00 uur en ons concert zal worden onderbroken door een pauze voor een drankje. Voor je reservering vragen we je een e-mail te sturen naar johndelooy@gmail.com en je betaling ten bedrage van het aantal kaarten x € 15,00 over te maken op ING nr. 195361 t.n.v. J. de Looij te Gorinchem. Nadat hij het geld heeft ontvangen, ontvang je een retour e-mail met je reserveringsnummer. Je reservering zal worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

dec201011

Een optreden in tv-programma “Breda Uitgelicht” dat deze keer helemaal in Kerstsfeer is. Sister Moon treedt samen op met – aaan de pianovleugels – onze echte stadsbeiaardier Jacques Maassen en zijn zoon, tevens begenadigd arrangeur, Paul Maassen.

Paul schreef voor ons zeer geslaagde close-harmony arrangementen van “The Christmas Song”, “Away in a Manger” en Mariah Carey’s “Santa Claus is coming to town”.

Locatie: Pianozaak Acoustica van Huub Dijkmans, Breda

Toegang: Gratis

1234nextPage 1 of 4